€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kwartet Draak Dondertand
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Kwartet Draak Dondertand

Artikelnr 303299
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Een mooi Haba speelkwartet met deze kleurrijke kaarten met Draak Dondertand en zijn vrienden. Met wat concentratie, goed communiceren en een beetje geluk, kun je 4 dezelfde kaarten verzamelen....kwartet!! Als beloning krijg je dan een vuurkristal. Wie slaagt erin om de meeste vuurkristallen te verzamelen? Als dit je lukt, dan ben je de winnaar van dit leuke Haba kwartetspel!

Leerdoelen Denken en gedrag, Concentratie
Aantal spelers:2 - 6
Spelduur:ca. 10 minuten
EANcode 4010168230931

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.