€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Piraat&co-Miauw Miauw
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Haba Piraat&co-Miauw Miauw

Artikelnr 303295
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

1 schat.....4 piraten..... Dit wordt een onstuimige race! Piraat&Co Miauw Miauw van HABA is een super stoer kaartspel. De piraten strijden om de winst door sets kaarten te winnen en zo proberen als eerste het schateiland te bereiken. Om de beurt leg je een kaart op, maar pas op voor de speciale kaarten! De andere piraten kunnen je namelijk zomaar een beurt laten overslaan of je kaarten laten pakken! Heb jij de set gewonnen? Dan mag jij je schip een stapje dichter bij het schateiland zetten! Het spel van HABA is super leuk om samen met je vrienden te spelen of natuurlijk met je familie. Lukt het jou als eerste de schat te bereiken? AIAI!!

Leerdoelen Tactiek
Inhoud: 36 piratenkaarten, 16 speciale kaarten, 1 zeeroutekaart, 1 schateilandkaart, 4 piratenschepen, 1 handleiding
Afmetingen:ca. 13,5 x 10,5 x 2,5 cm
EANcode 4010168230870

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.