€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kaartspel Kat & Co Miauw Miauw
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Kaartspel Kat & Co Miauw Miauw

Artikelnr 302517
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Bij dit leuke kaartspel Miauw Miauw van Haba 302517, is het de bedoeling dat je een van je kat-kaarten met de goede kleur of het goede motief op de stapel kunt leggen. Wie als eerste al zijn katten-kaarten kwijt is mag als beloning met zijn katje een stap in de richting van het mandje zetten. Wie verovert de beste plaats in het mandje. Met een beetje geluk slaag je erin om deze vrolijke wedstrijd te winnen.

Leerdoelen Ordenen, Tactiek
Afmeting:13,5 x 10,5 cm.
Inhoud:36 dierenkaarten in 4 kleuren, 16 speciale kaarten, 1 weidekaart, 4 gekleurde katten van hout en speluitleg
Speeltijd:ca. 10-15 minuten
Aantal spelers:2-4 spelers
EANcode 4010168223803

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.