€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Prinses op de erwt wiebelbed
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Prinses op de erwt wiebelbed

Artikelnr 302353
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

De prinses op de erwt van HABA is een onwijs wiebelig kaartspel. Leg de erwt onder de onderdekenkaart en zet de prinses er bovenop. Alle spelers krijgen 5 kaarten. Als je aan de beurt bent mag je proberen een kaart op te leggen van een andere kleur en een ander soort beddengoed. Ligt er bijvoorbeeld een roze deken dan mag je een geel kussen opleggen. Schuif de kaart heel voorzichtig op het bed zonder dat de prinses eraf valt of verschuift. Gelukt? Dan is de volgende aan de beurt. Lukt het jou als eerste al je kaarten weg te spelen. Dan ben je de winnaar!

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie
Afmeting doosje:14 cm x 10 cm
EANcode 4010168224121

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.