€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kwartet Eenhoorn Flonkerglans
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Kwartet Eenhoorn Flonkerglans

Artikelnr 301795
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Speel kwartet met deze kleurrijke kaarten met Eenhoorn Flonkerglans en haar vriendinnen. Met wat concentratie en een beetje geluk, kun je 4 dezelfde kaarten verzamelen....kwartet!! Als beloning krijg je dan een wolkenkristal. Wie slaagt erin om de meeste wolkenkristallen te verzamelen?

Leerdoelen Denken en gedrag, Concentratie
spelduur:ca 10 minuten
aantal spelers:2- 6 spelers
EANcode 4010168217642

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.