€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamertje tik dierentuin
Aantal: 1
Uw prijs
26,96

Hamertje tik dierentuin

Artikelnr 7195
Levertijd Direct leverbaar
€ 26,96

Hamertje tik in de dierentuin. Tik, tik,tik... dit is echte timmerpret: wie is handig genoeg om de gekleurde houten plankjes op de kurkplaat te spijkeren zodat er mooie patronen ontstaan?In de spelregels staan bovendien vier leuke verhaaltjes om voor te lezen. De kinderen vertalen wat ze hebben gehoord op het spijkerplankje waardoor hun fantasie extra wordt geprikkeld en het timmeren extra lang leuk blijft.Inhoud: kurkplaat met puzzellijst van karton uit 8 stukjes, 32 houten timmerplankjes, 4 voorbeeldkaarten, 1 houten hamer en voldoende spijkertjes.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
Type kindAlle kinderen
Afmeting27 X 37 X 6 cm.
EANcode 4010168071954

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.