€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamertje tik Traffico
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Hamertje tik Traffico

Artikelnr 2381
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Hier razen blauwe, gele en groene auto's over de kurkplaat. Snel een paar verkeersborden vastspijkeren en dan is ook het verkeer geregeld. 45 houten onderdelen (3 mm dik). Met kurken spijkerplaat voor het eenvoudig spijkeren van mooie plaatjes.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168023816

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.