€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamertje tik Boe en Béhhh
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Hamertje tik Boe en Béhhh

Artikelnr 2380
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Hier komen het schaap, de koe en de eend voor een gezellig praatje bij elkaar. Een paar bloemetjes op hun groene wei maakt ze helemaal blij. Heb je die al vastgespijkerd? 45 houten onderdelen (3 mm dik) en een mooie kurken onderplaat om alles op vast te spijkeren.

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Materiaalhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168023809

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.