€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Hamertje tik Zack 100dlg.
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Haba Hamertje tik Zack 100dlg.

Artikelnr 2310
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Maak de mooiste vormen en hamer er op los met deze grote Hamertje Tik set Zack van Haba (2310)! Dankzij het grote aantal stukjes waar je uit kunt kiezen (100 stuks) is er geen einde aan de mogelijkheden. Maak een volledige stad, windmolens, locomotief, of zelfverzonnen gekke vormen natuurlijk! Oefen de fijne motoriek en het creatief vermogen met deze echte klassieker. Inclusief een groot hamerbord van kurk en een houten hamertje.

Leerdoelen Ooghandcoƶrdinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Inhoud:Hamertje, Hamerplank, 100 geometrische stukjes van ahornhout, spijkertjes, voorbeelden
EANcode 4010168023106

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.