€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
50 delig hamertje tik met geometrische vormen
Aantal: 1
Uw prijs
29,99

50 delig hamertje tik met geometrische vormen

Artikelnr 2300
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,99

Vierkant, driehoek en cirkel zijn een uitdaging voor de creativiteit: wie maakt van de geometrische vormen een boot? Of een eend? Met hamer en spijkers wordt de afbeelding vastgezet tot de volgende poging. 50 delige set met kurken onderplaat en hamer.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
MateriaalEsdoornhout
Type kindAlle kinderen
AfmetingCa. 20 * 30 cm.
EANcode 4010168023007

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.