€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vuurdraken
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Vuurdraken

Artikelnr 7322
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Vuurdraken van Haba (7322) is een mooi uitgevoerd en vooral spannend spel voor het hele gezin! In het dal van de vuurdraken borrelt het vervaarlijk onder het aardoppervlak......de kolossale vulkaan Rubino staat na duizend jaar op het punt van uitbarsten! De drakenruiters kunnen er bijna niet op wachten, want volgens de overlevering borrelen er uit de vulkaan waardevolle drakenrobijnen op. Wie met tactische vaardigheid en een beetje geluk bij het dobbelen zijn figuren rond de vulkaan laat vliegen en de meeste van de begeerde drakenrobijnen verzamelt, wordt aan het eind als onoverwinnelijk drakenruiter in de geschiedenis opgenomen!!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168073224

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.