€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Richard Ridderslag
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Richard Ridderslag

Artikelnr 7297
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Wil je graag even dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknaap de koninklijke opdrachten uitvoeren: jullie moeten namenlijk reuzen, draken,heksen en andere gevaren kunnen opsporen! Als het jou lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kun je uiteindelijk als winnaar zegevieren!Een avontuurlijk legspel van Haba

Leerdoelen Geen
Aantal spelers2 tot 4
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168072975

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.