€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Woeste muiterij
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Woeste muiterij

Artikelnr 5771
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Kapitein Houtpoot en zijn mannen hebben een rijke buit binnen gehaald. En nu worden de afzonderlijke stukken verdeeld volgens een oude piratenwet. Maar o wee, iemand begaat een fout! Gelukkig is Coco, de papegaai, klaarwakker. Hij slaat onmiddellijk alarm en er breekt een woeste muiterij uit!De spelers trekken om de beurt een buitkaart, laten hem aan de anderen zien en leggen hem verdekt voor één van de piraten. Zo ontstaat er geleidelijk bij iedere piraat een buitstapel. Maar let op! Er mag nooit een buitkaart voor een piraat worden gelegd als op de bovenste kaart van zijn stapeldezelfde buit of een buit met dezelfde kleur ligt!Daarom moeten alle spelers de stukken buit goed onthouden, want wie een ander speler op een fout betrapt, roept luid: Woeste muiterij!\" en grijpt Coco de papegaai. Echter alleen de snelste krijgt de neergelegde kaart als beloning.Het doel van het spel is om zoveel mogelijk kaarten te verzamelen.Een stormachtig geheugenspel ter bevordering van de executieve functies voor 2 - 5 piraten met \"Fex effect om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Leerdoelen Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 5
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
Afmeting11 X 18 X 4 cm.
EANcode 4010168057712

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.