€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Het masker van Amon Ra
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Het masker van Amon Ra

Artikelnr 5769
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Vannacht begint de geheime missie 'Amon Ra'. Het team van vier gewiekste geheim agenten breekt bij het museeum in en kraakt met precieze berekeningen de ingewikkelde codes van het beveiligingssysteem. Optellen aftrekken, vermenigvuldigen of delen, de met de dobbelsteen gegooide getallen moeten zo worden gecombineerd dat de uitkomsten met de codegetallen overeenkomen. Wie slaagt er als eerste in om langs alle fotoelektrische versperringen te komen en het kostbare masker van Amon Ra te pakken te krijgen?zo wordt zelfs rekenen een plezier voor iedereen!Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Tellen en rekenen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
Afmeting22 X 22 X 5 cm.
EANcode 4010168057699

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.