€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Betrapt en gesnapt
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Betrapt en gesnapt

Artikelnr 5765
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

DE grootste brandkast van de stad is leeg! Was het duistere Dirk, Inge Inbraak of opnieuw Simon Slinks? De spelers onderzoeken van wie de vingerafdrukken op de plaats van het misdrijf zijn en wie een alibie heeft. Alleen wie razendsnel kan combineren, de juiste verdachte kan identificeren en tenslotte met de bijpassende inzetkaart iemand kan arresteren, wint als beste boevenvanger het spel.En ingewikkeld reactie spel voor de echte Sherlock Holmes!Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Concentratie
Aantal spelers2 tot 4
Type kindAlle kinderen
Afmeting18 X 11 X 4 cm.
EANcode 4010168057651

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.