€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
IJskoud het sterkst
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

IJskoud het sterkst

Artikelnr 5759
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Op het eeuwige ijs is heel wat aan de hand: de roekeloze Paul Pinguïn is op een ijsberg geklommen en wil laten zien hoe hij zich stand houdt in de ijszeerodeo.Help hem daarbij, bouw een ijsberg met verschillende lagen ijsschotsen. Zet de pinguïn op de bovenste schots en leg een vis op de andere schotsen. Daarna tikken jullie zo krachtig mogelijk jullie ijsschijf tegen de ijsberg zodat er zoveel mogelijk ijsschotsen losraken en vissen in de zee vallen. Maar let op: Paul Pinguïn moet overeind blijven staan en mag niet van zijn schots vallen. Vervolgens mogen jullie de stukken verzamelen die vrij in de zee ronddobberen. Stukken die elkaar raken blijven echter in de zee liggen. Wie aan het eind van het spel met zijn verzamelde vissen en ijsschotsen de hoogste stapel kan bouwen is de dapperste rodeospeler van de ijszee.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Aantal spelers2 tot 4
SpelduurCa. 15 min.
MateriaalKartonnen speelbord en houten speelstukken.
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168057590

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.