€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kleine Boomgaard
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Kleine Boomgaard

Artikelnr 5488
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

In de Kleine boomgaard van Haba (5488) is het tijd om te oogsten. Maar de brutale raaf eist ook zijn deel op van al die lekkere kersen, appels, peren en pruimen. Hij springt van de ene boom naar de andere en gapt overal een vrucht. Lukt het jullie om al het fruit te oogsten voordat de gulzige raaf zijn nest bereikt?De kinderen proberen met een beetje geluk bij het dobbelen al het fruit van de bomen te plukken voordat de raaf zijn nest bereikt.

Leerdoelen Samenwerken
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054889

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.