€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sterk als een draak
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Sterk als een draak

Artikelnr 5468
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Draken spelen graag met vuur! Uitgelaten dansen en springen ze rond de vuurspuwende krater van de vulkaan. Ze zijn dapper genoeg om juist hier een drakensterke wedstrijd te houden. Daar gaan ze er al vandoor, want natuurlijk wil iedereen de snelste zijn. Eens zien, welke draak het te heet onder de voeten wordt! Welke dappere draak heeft een goed geheugen en slaagt er in rond de vulkaan te rennen en als eerste zijn eigen hol te bereiken?

Leerdoelen Geheugen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054681

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.