€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Boomgaardje
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Boomgaardje

Artikelnr 5460
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Jullie helpen Petra Perenboom bij het kersenplukken in het Boomgaardje van Haba (5460). Maar niet alleen wij mensen, ook de kleine raaf is dol op die rode sappige vruchten ... Zijn jullie snel genoeg om de kersen te plukken, voordat de raaf de boom bereikt? Als jullie elkaar helpen en laten zien dat jullie over een goed geheugen beschikken, lukt het jullie om alle kersen te plukken alvorens de raaf de boom bereikt.

Leerdoelen Samenwerken, Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054605

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.