€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Kapitein Kijker
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Kapitein Kijker

Artikelnr 5456
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Dit is een piratensnel geheugenspel van Haba 5456, Spiedt als een matroos door de verrekijker over de zee. De matrozen proberen binnen een vastgestelde tijd met hun verrekijkers de schatten te ontdekken en de afbeeldingen te onthouden. Zo gauw kapitein Kijker roept stop, mogen de matrozen een voor een een voorwerp opnoemen wat ze denken gezien te hebben. Je mag je piraten knijper net zoveel velden vooruit zetten als je schatten hebt opgenoemd. Ieder op zijn beurt is kapitein en mag dan de 8 schatkaarten verdelen over de zee.

Leerdoelen Ordenen, Geheugen, Concentratie
EANcode 4010168043463

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.