€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hop in galop
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Hop in galop

Artikelnr 5434
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Wat een geweldige dag hebben de paarden vandaag op de wei gehad! Tot de laatste zonnestraal hebben ze vrolijk rondgedarteld en het is laat geworden. Maar nu moeten ze snel naar de paardenboerderij. Op de weg terug hebben ze echter jullie hulp nodig om een aantal belangrijke dingen te verzamelen die een paard nodig heeft. Wie kan het best helpen en zijn/ haar paard als eerste naar een box brengen?SpelideeJullie brengen de paarden van de wei naar de stal terug. Maar onderweg moeten eerst nog een aantal dingen worden verzameld. Wie aan de beurt is, gooit met de twee dobbelstenen en moet er eentje uitkiezen. De speler kan dus zijn paard in de richting van de stal verzetten of iets verzamelen en in zijn verzamelkaart leggen. Pas als de verzamelkaart compleet is, mag men het paard in een box zetten. Het doel van het spel is om als eerste zijn/haar paard naar een box in de stal te brengen.

Leerdoelen Geen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054346

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.