€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hop in galop
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Hop in galop

Artikelnr 5434
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Na een geweldige dag in de wei is het tijd om alle paarden terug in de stal te brengen bij Hop in Galop! van Haba (5434). Help de paarden om onderweg naar stal belangrijke dingen te verzamelen: hoefijzers, wortels en haver! Wie kan het best helpen en zijn/ haar paard als eerste naar een box brengen? Wie aan de beurt is, gooit met de twee dobbelstenen en moet er eentje uitkiezen. De speler kan dus óf zijn paard in de richting van de stal verzetten, óf iets verzamelen en in zijn verzamelkaart leggen. Pas als de verzamelkaart compleet is, mag het paard de box in. Het doel van het spel is om als eerste zijn/haar paard naar een box in de stal te brengen.

Leerdoelen Geen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054346

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.