€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wilde Vikingen (5411)
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Wilde Vikingen (5411)

Artikelnr 5411
Levertijd
€ 9,95

Een schip voor mij, een schip voor jou: zo verdelen echte Vikingen hun buit. Wie echter slim plant en biedt, kan schepen met een hoop edelstenen veroveren. Een tactisch spel voor 2 - 5 dappere Vikingen. Verkrijgbaar met Nederlandse verpakking.

Leerdoelen Tactiek
Spelduur10 - 15 minuten
Aantal spelers2 tot 5
EANcode 4010168054117

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.