€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Worteltrekken
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Worteltrekken

Artikelnr 5203
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Dit Haba Worteltrekken spel 5203 is een mooi houten spelbord met houten hazen, die proberen zoveel mogelijk eetbare wortels te oogsten. Er zitten nl. ook rotte en groene wortel-exemplaren in het spel. De hazenwinnaar is degenen die het hoogste aantal eetbare wortels heeft verzameld.

Leerdoelen Tactiek, Ordenen, Geheugen, Fijne motoriek, Concentratie
Houten speelbord:33 x 33 cm.
Inhoud:4 houten hazen, 10 houten wortels, 12 sla kaarten en 10 wortelkaarten en 1 grote dobbelsteen.
leeftijd:vanaf 4 jaar - 6 jaar
EANcode 4010168052038

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.