€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Keesje de Ringworm
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Keesje de Ringworm

Artikelnr 5199
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Dit prachtig in hout uitgevoerd spel Keesje de Ringworm van Haba (5199) is een coöperatief spel. De kinderen helpen de tuinman en proberen negen regenwormen in de composthoop te verzamelen. Ze nemen het daarbij op tegen de zon, hongerige mollen, muisjes en merels.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Samenwerken
Speelduur:15 - 20 minuten
Leeftijd:Vanaf 4 jaar
Aantal spelers:2 - 6
EANcode 4010168051994

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.