€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Klavertje Knor
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Haba Klavertje Knor

Artikelnr 5176
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Dit spel Klavertje Knor van Haba (4176) is een dobbelspel wat vraagt om tactiek. Welk varkentje verzamelt de meeste klavertjes en brengt ze veilig en wel naar huis. Tijdens je beurt zet je of je houten varkentje vooruit of je pakt een klavertje vier van de wei en legt deze in je kruiwagen. Als je varkentje op een veld komt wat al bezet is stuur je dit varkentje weg en mag je evt. uit zijn kruiwagen een klavertje vier halen en in je eigen kruiwagen plaatsen. Zorg ervoor dat je je eigen verzamelde klavertjes op tijd veilig stelt. Wie de meeste klavertjes vier heeft verzamelt wint het spel.

Leerdoelen Tactiek, Samenwerken
Speelstukken:hout
Speelduur:ca. 15 min.
Leeftijd:4 - 5 jaar
Aantal spelers:2-4
EANcode 4010168051765

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.