€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Boomgaard
Aantal: 1
Uw prijs
36,95

Boomgaard

Artikelnr 5170
Levertijd Direct leverbaar
€ 36,95

Potverdrie, de raaf wil de rijpe vruchten pikken! Maar de kinderen werken samen en verzamelen zoveel kersen, pruimen, peren en appels als ze kunnen. De spanning stijgt. Wie zal er winnen: de stoute raaf of de vlijtige kinderen? Een coöperatief spel voor 1 - 8 kinderen van 3 - 6 jaar waarbij allen samen winnen of verliezen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Samenwerken
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 8
Spelduur10 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168051703

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.