€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Slodderheks
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Slodderheks

Artikelnr 4921
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Middernacht in het heksenwoud! De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks vergeet vaak welke ingrediënten ze al in de toverketel heeft gegooid en welke nog ontbreken. De spelers moeten de slodderheks helpen om het ontbrekende ingrediënt te vinden. Maar alleen de snelste krijgt als beloning een toverdrank.Het fex-effect:In de spelregels zijn verschillende varianten opgenomen waarmee het spelverloop wordt veranderd en waarbij gedeeltelijk tegengestelde handelingen worden gevraagd. Voorafgaand aan ieder spel wordt afgesproken welke regels gelden. Deze verschillende regels moeten de spelers steeds opnieuw onthouden en opvolgen om te kunnen winnen. Ze moeten zich dus voortdurend op gewijzigde omstandigheden instellen en oefenen zo hun executieve functies. Door het fex-effect worden de verschillende executieve functies niet afzonderlijk, maar als een geheel geoefend.

Leerdoelen Denken en gedrag
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168049212

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.