€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Slodderheks
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Slodderheks

Artikelnr 4921
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Middernacht in het heksenwoud in Slodderheks van Haba (4921)! De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank, help jij haar de juiste ingrediënten te vinden? Door het fex-effect is dit spel steeds weer anders, omdat er variaties op de spelregels worden aangeboden.

Leerdoelen Denken en gedrag
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168049212

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.