€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Prinses Toverfee
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Prinses Toverfee

Artikelnr 4745
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Prinses Toverfee en haar vriendinnen toveren om het hardst! Met de magische toverstaf maken ze schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de glinsterende feeënstaf, sluipt de brutale kabouter Smoeshaan rond en steelt stiekem toverplaatjes. Wie houdt ondanks alles het overzicht en wint de toverwedstrijd?Jullie spelen met z’n allen tegen kabouter Smoeshaan en verzamelen toverkaarten! Hiervoor moeten jullie om beurten met de toverstaf tekeningen in de lucht of op de rug van een medespeler maken. Als jullie erin slagen de afbeelding te raden, krijgen jullie als beloning een toverkaartje. Hebben jullie fout geraden of wordt kabouter Smoeshaan omgedraaid, dan krijgt de kabouter de kaart. Als jullie de kring van acht toverkaarten rond jullie fee sneller kunnen voltooien dan kabouter Smoeshaan, winnen jullie gezamenlijk het spel.

Leerdoelen Samenwerken
Aantal spelers2 tot 4
Spelduur10 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168047454

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.