€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ganzenpas
Aantal: 1
Uw prijs
7,95

Ganzenpas

Artikelnr 4734
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,95

Iedere morgen spreken de jonge ganzen met elkaar in de wei af om met z'n allen naar de kleuterschool te gaan. Maar vandaag heeft Greetje Gans zich weer eens verslapen en terwijl ze haar veren uitschudt, wordt er eerst wat ganzensport beoefend om wakker te worden. Maar wees voorzichtig! De kleine vos sluipt in het rond en bekijkt sluw die vrolijke drukte...De kinderen leven zich samen met de ganzen uit op de wei. De ganzen doen acht verschillende bewegingen voor. Kunnen de kinderen elke beweging ten minste één keer uitvoeren voordat de vos rond de ganzenweide is gelopen?

Leerdoelen Samenwerken
Aantal spelers2 tot 6
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168047348

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.