€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mijn eerste spelletjesdoos
Aantal: 1
Uw prijs
39,99

Mijn eerste spelletjesdoos

Artikelnr 4687
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,99

Mijn eerste Spelletjesdoos van Haba (4687) bevat een spannende combinatie van klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen. Met liefde vormgegeven en voor kinderen geschikt houten spelmateriaal voor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes. Geweldige geheugen-, wedstrijd-, en kleurenspellen aan beide zijden bedrukte speelborden.In deze verzameling zijn de 10 mooiste spelletjes samengebracht! Voor 2 - 6 spelletjesontdekkers vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 6
Spelduur5 - 10 minuten per spel
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168046877

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.