€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba De Dierenexpress trein
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Haba De Dierenexpress trein

Artikelnr 4357
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Allemaal aan boord de Dierenexpress! Bij dit grappige gezelschapsspelletje van Haba (4357) is het de bedoeling dat je alle dieren én hun koffertjes in de trein laadt, zonder dat ze er aan de andere kant weer uit vallen. Dobbel om de beurt met de dobbelsteen om te zien welk vormpje je in het treintje mag duwen, maar pas dus op dat je niemand verliest! Wie het lukt voorzichtig alle passagiers in te laden wint dit grappige duwspelletje. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Behendigheid
Inhoud:1 treinwagon, 20 houten dieren, 10 houten koffertjes, 1 dobbelsteen, spelregels
Afmetingen doos:23,5 x 15,5 x 7,5 cm
EANcode 4010168043579

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.