€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba kofferdetective
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba kofferdetective

Artikelnr 4347
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit leuke spel van Haba (4347)zorgt ervoor dat je je even als een echte detective gaat voelen. De dief Leo Langvinger heeft twee van de acht voorwerpen uit het geheime vak van de koffer gestolen. De 6 overgebleven voorwerpen liggen door en zelfs gedeeltelijk over elkaar in de koffer en zijn door de blauwgekleurde folie niet goed te herkennen. Een van de spelers is Leo Langvinger, deze haalt 2 voorwerpen uit de koffer, stopt ze in het zakje en daarna in het laatje. Nu moeten de medespelers gaan uitzoeken wat er gestolen is uit de koffer. Wie is de beste detective van jullie?

Leerdoelen Reactievermogen, Ordenen, Geheugen, Concentratie
Speelduur:ca. 15 minuten
Aantal spelers:2 - 4
Leeftijd: 5 - 99 jr.
EANcode 4010168043470

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.