€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Spellenverzameling Een wereld vol avontuur
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Haba Spellenverzameling Een wereld vol avontuur

Artikelnr 4226
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Deze grote doos van Haba bevat de spellenverzameling 'Wereld van Avontuur' (4226): vier verschillende gezelschapsspellen met thema's van over de hele wereld, die je ook allemaal aan elkaar kan leggen als één groot spel! Speel een memory spelletje met de ijsschotsen op de noordpool, steek zo snel mogelijk de houten wiebelbrug over, doorkruis de jungle in een grappig kleurenspelletje en voorkom dat de grote vulkaan uitbarst! De verschillende spellen vormen steeds een andere uitdaging. Alle figuren zijn in hout uitgevoerd!

Leerdoelen Geen
Aantal spellen:4
Aantal spelers:2-4
EANcode 4010168042268

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.