€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba De bende van de Pompoenmaskers
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba De bende van de Pompoenmaskers

Artikelnr 4210
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Dit Haba spel 'De bende van Pompoenmaskers' (4210) is erg leuk om te spelen in de herfst/halloween periode. Welk kind kan met behulp van een goed geheugen en een beetje geluk in twee spelrondes de meeste snoepjes verzamelen? je weet van elkaar niet met welke kleur pompoen popje een ieder speelt, Wie uiteindelijk de pompoenkaart op het juiste huis legt waarvoor het pompoen popje staat krijgt een snoepje uitgedeeld.

Leerdoelen Geheugen
EANcode 4010168042107

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.