€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kayanak
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Kayanak

Artikelnr 4164
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Wie op de koude Noordpool vissen wil vangen, moet eerst het ijs openhakken en dan in het juiste gat vissen. Als het plotseling begint te vriezen, is het werk soms voor niets geweest. Maar pas op: als het dooit mag niemand op de ijsschotsen lopen! Een tactisch dobbel- en hengelspel voor de hele familie. Voor 2 - 4 spelers.

Leerdoelen Fijne motoriek
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 20 minuten
MateriaalKarton met houten speelstukken
Type kindAlle kinderen
Afmeting27 cm * 37 cm
Leeftijd:vanaf 4 jaar
EANcode 4010168041643

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.