€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Hazelnoot hamsteren
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

HABA Hazelnoot hamsteren

Artikelnr 306596
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Dit is een leuk geheugen- associatiespel Hazelnoot hamsteren van Haba (306596) De hamster is iemand die echt alles wil verzamelen wat voor haar pootjes valt. Help Annie de hamster door de twee voorwerpen te vinden die bij haar voorwerp passen. Wie het goed heeft krijgt een gouden hazelnoot als beloning. Wie er als eerste drie gouden hazelnoten heeft verzamelt wint het spel.

Leerdoelen Geheugen, Concentratie
Leeftijd: vanaf 3 jaar
EANcode 4010168260655

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.