€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Kung Luiaard
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Haba Kung Luiaard

Artikelnr 306584
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Dit eenvoudige spel Kung Luiaard van Haba (306584) is een coöperatief bewegingsspel, waar je snel veel plezier aan zult beleven. Om te slagen voor het meesterexamen moeten de kinderen om de beurt de poses imiteren die staan afgebeeld op de luiaardkaarten. Gebruik al je vaardigheden en elkaar helpen mag. Dit spel traint op speelse wijze het lichaamsgevoel en het evenwichtsgevoel.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
leeftijd:4-8 jaar
Aantal spelers:2 - 6
Inhoud:1 meester Luiaard, 24 luiaard kaarten, handleiding.
EANcode 4010168260495

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.