€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Dieren van de Wereld
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

HABA Dieren van de Wereld

Artikelnr 306564
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Met dit spel van Haba (306564) leer je spelenderwijs meer dan 50 dieren uit de wereld kennen en probeer erachter te komen welke dieren achter de raadselkaarten zijn verstopt. Hoe minder aanwijzingen je nodig hebt, hoeveel meer stappen je mag zetten. Degenen die als eerste de grote dierenwereld rondgaat is de winnaar. Een beestachtig leuk kennisspel. dit spel heeft geen dobbelsteen , het aantal stappen dat je mag vooruitzetten wordt bepaald door het raden van de dieren.

Leerdoelen Denken en gedrag, Concentratie
Leeftijd:6 - 99 jaar
duur spel:20 minuten
EANcode 4010168260990

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.