€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Helden van het maanlicht
Aantal: 1
Uw prijs
29,50

Haba Helden van het maanlicht

Artikelnr 306485
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,50

Dit Haba spel 'Helden van het maanlicht' 306485 is een betoverend verzamel- en schuifspel. Zirroz de tovenaar laat al de edelstenen op magische wijze uit het kasteel zweven. Probeer daarom als spelers slim door de kasteeltuin te sluipen en verzamel de gekleurde kiezels. En dan op het juiste moment kun je ze ongemerkt omruilen voor de gestolen schatten. Maar pas op de kleuren moeten passen, anders werkt jullie plan niet. Wie de meeste edelstenen redt, wint het spel. Inclusief variant voor beginners en gevorderden.

Leerdoelen Ordenen, Denken en gedrag, Concentratie
Speelduur:30 minuten
EANcode 4010168259949

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.