€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Rhino Hero Missing Match
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Rhino Hero Missing Match

Artikelnr 306408
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit razendsnelle en nauwkeurig observatiespel Rhino Hero Missing match van Haba (306408) is eenvoudig om te spelen en je zult er snel veel plezier aan beleven met je vrienden. De schurk Forrest Fox laat ronde voor ronde een van de vele tweelingen van de stad verdwijnen. De spelers helpen Rhino Hero door goed op de kaarten te kijken welke tweeling gezocht wordt. Wie de meeste tweelingparen herenigt wint het spel. Bij dit spel speelt iedereen tegelijk.

Leerdoelen Reactievermogen, Ordenen, Geheugen, Concentratie
Inhoud:52 tweelingkaarten, 1 verdwijnkaart Forrest Fox, 1 kaart Rhino Hero, 4 superhelden speelfiguren, 1 zandloper en speluitleg
spelduur:10 - 15 min.
Leeftijd:4-99 jaar
EANcode 4010168259260

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.