€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Volifanten
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

HABA Volifanten

Artikelnr 306261
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

Bij dit spel Volifanten van Haba (306261) is het de bedoeling om elk veld op de buik van de olifant met minstens één blad te bedekken. De ruimte moet goed gekozen worden. Ronde na ronde moet er worden gekozen, welke doorzichtige foliekaart past. Wie als eerste een volifant met een gevulde buik heeft wint het spel.

Leerdoelen Fijne motoriek, Denken en gedrag
Leeftijd:4 - 99 jaar
Aantal spelers:2 - 4
EANcode 4010168257662

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.