€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba The Key Sabotage in Lucky Lama Land
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Haba The Key Sabotage in Lucky Lama Land

Artikelnr 306202
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Er wordt gesaboteerd in het pretpark Lucky Lama Land! Ga als een echte detective op onderzoek uit in het spannende spel The Key: Sabotage in Lucky Lama Land van Haba (306202). Combineer de juiste clues over de attracties, en onderzoek getuigenissen en bewijs om de dader te ontmaskeren! Dit doe je door goed op de kleurcodes op de clue-kaartjes te letten en in je eigen dossier aantekeningen te maken. The Key werkt als een escaperoom, behalve dan dat er steeds een andere uitkomst is! Je kunt het dus meerdere keren spelen; het blijft spannend! Ook speelt ieder voor zich om de misdaad op te lossen, waarbij het niet per se de snelste speler is die wint, maar degene die het efficiƫntst werkt. Hoe minder clues je nodig hebt om de uitkomst goed te hebben, hoe beter!

Leerdoelen Tactiek, Ordenen, Onderzoeksdrang, Geheugen, Concentratie
Inhoud:4 schermen, 4 dossiers, oplossingenkaart, 4 stiften met sponsje, 9 houten sleutels, spiegelkaart, 140 aanwijzingkaarten
Aantal spelers:1-4
Moeilijkheidsgraad:1
EANcode 4010168257112

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.