€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Jubileumuitgave Boomgard 35 jaar in een blik
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Haba Jubileumuitgave Boomgard 35 jaar in een blik

Artikelnr 306152
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Potverdrie, de raaf wil de rijpe vruchten uit de Boomgaard pikken! Ook bij deze Jubileumeditie van het prijswinnende samenwerkingsspel Boomgaard van Haba (306152) werken alle kinderen samen om zo veel mogelijk kersen, pruimen, peren en appels te verzamelen. De spanning stijgt. Wie zal er winnen: de stoute raaf die steeds dichterbij komt, of de kinderen? Dobbel met de dobbelsteen de kleuren van het fruit om het te verzamelen. Als je een raaf dobbelt, komt er een puzzelstukje bij zijn plaatje in het midden bij; zodra die helemaal af is heeft de raaf gewonnen. Probeer hem dus samen voor te zijn! Een coöperatief spel voor 1 - 8 kinderen van 3 - 6 jaar waarbij allen samen winnen of verliezen. Om het succes van al 35 jaar Boomgaard te vieren komt het spel nu in een mooi stevig blik!

Leerdoelen Samenwerken, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Aantal spelers:1-8
EANcode 4010168256511

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.