€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Fonkelschat mini in blik
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Fonkelschat mini in blik

Artikelnr 305904
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze speciale kleine versie van Fonkelschat van Haba (305904) is een superleuk cadeautje voor ieder kind! De spelers willen zoveel mogelijk kristallen uit de ijsschots verzamelen, die bestaat uit verschillende blauwe ringen. De papa draak blaast steeds met zijn hete adem op de ijsschots, en laat die daardoor smelten! Elke beurt spreekt eerst iedereen af welke kleur kristallen zij willen verzamelen deze ronde; als je slim bent kies je een kleur waarvan je denkt dat er veel gaan vallen. Dan is steeds een andere speler aan de beurt om voorzichtig een ijsring te verwijderen! Alle kristallen die gevallen zijn worden verdeeld, iedereen kiest een nieuwe kleur en dan is de volgende aan de beurt. Een spannend verzamelspelletje waar je vaste handen voor nodig hebt!

Leerdoelen Geen
Inhoud:45 kristalletjes, 4 ijsringen, 1 houten Papadraak
EANcode 4010168254371

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.