€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba the Key moord in de oakdale Club
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Haba the Key moord in de oakdale Club

Artikelnr 305612
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Ontrafel het mysterie als een echte detective in Haba's The Key: Moord in de Oakdale Club (305612)! Er is onrust op de golfclub van Oakdale; er zijn namelijk 3 moorden gepleegd... Combineer aanwijzingen en clues van de juiste sleutels om de dader te ontmaskeren! The Key spellen zijn als en escaperoom, behalve dat de uitkomst steeds verandert en je dus vaker kunt spelen. Bovendien speel je niet allemaal samen, maar tegen elkaar! Degene die de juiste kleurcode ontcijfert en daarbij zo min mogelijk aanwijzingen gebruikt, wint uiteindelijk het spel.

Leerdoelen Tactiek, Onderzoeksdrang, Geheugen, Fantasie en creativiteit
moeilijkheid:niveau 2
EANcode 4010168251882

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.