€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba The Key De roof in Cliffrock Villa
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Haba The Key De roof in Cliffrock Villa

Artikelnr 305545
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Er is een kunstroof gepleegd in de Cliffrock Villa! Bij dit spannende detective spel van Haba (305545) dat gebaseerd is op de bekende escape rooms is het de bedoeling dat je als eerste ontdekt wie er gestolen heeft uit het kasteel! Combineer de verschillende aanwijzingen en clues om achter de waarheid te komen: het leuke is dat dit spel vaker gespeeld kan worden omdat de kleurcodes elke keer anders zijn! Nog iets wat dit spel onderscheidt van de escape rooms is dat je niet met elkaar, maar tegen elkaar speelt, waarbij iedereen z'n best doet om als eerste de waarheid te ontdekken. Dat maakt het spel niet alleen extra spannend, maar ook nog veel chaotischer! Ben jij de beste detective en ontmasker jij de dief van de Cliffrock Villa? Een spannend detective spel voor kinderen vanaf 8 jaar.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Geheugen, Concentratie
Afmetingen:27 x 21 x 5,5 cm
EANcode 4010168251202

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.