€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Pinguflip
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Haba Pinguflip

Artikelnr 305498
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Het is tijd voor iets lekkers voor de kleine pinguïns in Pinguflip van Haba (305498)! Elk rondje dat de pinguïn kinderen over de ijsschotsen maken, krijgen ze een lekker visje van hun mama. Dobbel hoog en probeer zo snel mogelijk het veld rond te gaan, want degene die als eerste 3 visjes heeft verzameld, wint! Maar let goed op: door al dat gespring en gewiebel keren de ijsschotsen steeds om als de pinguïns zich afzetten, waardoor er nieuwe actiesymbolen tevoorschijn komen die de race nét nog wat spannender maken. Pinguflip is een grappig, snel spelletje van Haba voor kinderen vanaf 5 jaar, dat ook voor ouders leuk is om mee te spelen!

Leerdoelen Tactiek
Inhoud:16 ijsschotsen, 8 visjes, 4 kleine pinguïns, 4 pinguïnstenen, dobbelsteen, handleiding
Speelduur:ong. 10 minuten
EANcode 4010168250908

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.