€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Miyabi
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Haba Miyabi

Artikelnr 305250
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Maak een sierlijke en tactisch aangelegde Japanse tuin bij het slimme spel Miyabi van Haba (305250)! In verschillende bouwfases leg je steeds de verschillend gevormde tegels in je siertuin, om volgens de Miyabi-kunst de meeste punten te scoren. Bepaalde gebouwen, planten en vijvers mogen alleen op bepaalde plekken neergelegd worden. Hoe meer van dezelfde plaatjes je bij elkaar hebt staan, hoe meer punten ze waard zijn, maar op deze tegeltjes staan de punt-vakjes echter best ver uit elkaar... Je zult dus in de verschillende rondes je kaartjes deels over andere rijen heen moeten leggen om ze aan elkaar te laten verbinden, en daarbij in de ene rij punten verliezen om in de andere rij meer te scoren! Miyabi is dus een tactisch legspel waarbij je continu blijft afwegen wat de meeste punten opweegt naarmate je verder omhoog bouwt. Het spel komt met vijf verschillende varianten waarmee je de regels kunt aanpassen. Zo blijft Miyabi steeds een echte uitdaging!

Leerdoelen Geen
Aantal spelers:2-4
Leeftijd:Vanaf 8 jaar
Spelduur:ca. 45 minuten
EANcode 4010168248530

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.