€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Toverketel
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba Toverketel

Artikelnr 305218
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Het is tijd om toverdrankjes te brouwen in de Toverketel van Haba (305218)! Bij dit toverachtige gezelschapsspel probeer je de juiste ingrediƫntenkaartjes om te draaien die je nodig hebt voor het brouwen van je drankje. Het koken van de drankjes gebeurt op kleur en symbool. Maar let op... Net als je je drankje bijna af hebt, draait de wervelwind je recept helemaal door elkaar! Lukt het jou om je drankje te brouwen volgens het recept, voordat alles weer verandert? De heks of tovenaar die daarin als eerste slaagt, die wint het spel! Dat wordt dus goed onthouden, slim pakken, en de wervelwind voor blijven! De wervelwind in het spel is een echt draaiend mechanisme dat zo voor een magische uitdaging zorgt.

Leerdoelen Reactievermogen, Ordenen, Geheugen, Concentratie
Afmetingen:26,5 x 26,5 x 7 cm
Speelduur:ong. 20 minuten
EANcode 4010168248233

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.