€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mijn eerste spellenzoo
Aantal: 1
Uw prijs
39,99

Mijn eerste spellenzoo

Artikelnr 305175
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,99

Welkom in de spellenzoo van Haba (305175)! Hier leer je niet alleen oppasser Tim en zijn nieuwsgierige dieren kennen, maar ook een heleboel vrolijke spelidee├źn! Nu eens op de tast dieren zoeken, dan weer de giraffedetective helpen of gekleurde kameleons vinden... In 10 afwisselende spellen over het onderwerp dierentuin worden verschillende leergebieden ondersteund: Tellen, tasten, kleuren en vormen herkennen, eerste rekensommen evenals concentratie en geheugen.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Geheugen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduur10 - 15 min
MateriaalKarton, hout
Type kindAlle kinderen
Afmeting34 x 34 x 7 cm.
EANcode 4010168247823

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.